[#1] SMB-Handler
Jestem chyba jakiś ograniczony ale nie mogę znaleźć w sieci archiwum SMB-Handler. Na Aminecie nie ma, a jedyny link do archiwum jaki znalazłem nie działa. Jakby ktoś rzucił linkiem albo podesłał na mój adresik całe archiwum z SMB-Handler yo byłoby fajnie. :)

[#2] Re: SMB-Handler

@MDW, post #1

A do czego ten handler, bo ja go u siebie nie mam.
[#3] Re: SMB-Handler

@kmilota, post #2

To nie jest składnik systemu Amigi, to zewnętrzny handler służący do montowania dysków sieciowych udostępnianych windzianym otoczeniem sieciowym.

[#4] Re: SMB-Handler

@kmilota, post #2

To do Samby czyli łączenia Amigi z pecetem z Windows (chociaż dwóch Amig właściwie też). No właśnie sam plik SMB-Handler mam ale chciałem całe archiwum, bo chciałem zobaczyć czy tam coś ciekawego jeszcze jest. Coś nie do końca mi ta Samba działa tak jak powinna na Pegasosie i szukam przyczyny...
[#5] Re: SMB-Handler

@MDW, post #1

Albo jestem ślepy albo z PPA zniknął opis instalacji Samby pod Miami. Jak to jest? Można jakoś ten opis jeszcze znaleźć?
[#6] Re: SMB-Handler

@MDW, post #5

a nie chodzi Ci o to co jest w szkółkach w dziale sprzęt? Tam też jest coś o sambie i miami...
[#7] Re: SMB-Handler

@MDW, post #1

http://www.birrabrothers.com/tiger/data/samba/download/index.htm

btw wystarczyło wpisać w google amiga+samba ;)
[#8] Re: SMB-Handler

@rzookol, post #7

Fajnie ale tam nie ma archiwum z SMB-Handler...
[#9] Re: SMB-Handler

@MDW, post #8

Sooooorrryyyy - nie zauważyłem. :) Oczywiście, że jest SMB-Handler. Mało tego - mam go nawet na dysku. :) Chyba jestem niewyspany. Dzięki za pomoc.
[#10] Re: SMB-Handler

@radek borowicz, post #6

Rety, rzeczywiście. Ja byłem przekonany, że to było w dziale "Programy" i tam szukałem. Nigby bym nie wpadł na to, żeby szukać w "Sprzęt". Dzięki wielkie - o ten opis Emersa mi właśnie chodziło. Dzięki!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem