Komentowana treść: Codename: Hell Squad oraz Super Tennis Champs za darmo
[#1] Re: Codename: Hell Squad oraz Super Tennis Champs za darmo
Super wiadomość OK
[#2] Re: Codename: Hell Squad oraz Super Tennis Champs za darmo
bardzo pozytywny news :)
[#3] Re: Codename: Hell Squad oraz Super Tennis Champs za darmo

@Gżegżółka, post #2

Fajna sprawa tylko że przy rejestracji na ich stronce pomyliłem adres e-mail i już nie moge sobie aktywowac konta :P Chyba że skorzystam z IP jakiegoś znajomego ;)
[#4] Re: Codename: Hell Squad oraz Super Tennis Champs za darmo
"Codename: Hell Squad" to jest bardziej zręcznościowa gra czy przygodowa ? Warto w nią zagrać ?

[#5] Re: Codename: Hell Squad oraz Super Tennis Champs za darmo

@(V)(I)mothe(P), post #4

Ja sobie zobaczyłem na YouTube. Fajne intro, dość dobre wideo, w stylu trochę tego co zapoczątkował X-Files, a później podłapały inne seriale kryminalne, choć już nie o klimatach UFO.
Kiepski dźwięk. Chyba 11KHz, w związku z czym "metaliczny" i przesterowany - tutaj wielki minus. Amiga nawet z 020 powinna spokojnie uciągnąć 16KHz. Przy 16KHz sample brzmią ok. Nie wiem po co ta oszczędność, która pogarsza jakość intra.
Ogólnie intro spoko.
A sama gra graficznie nie wpadła mi w oko...coś jakbym zauważył Zolo na C64, choć to gra innego typu. Postać ma trochę za mało klatek animacji i chaotycznie biega, czasami miga. W około 1993 roku to musiałby by być hit. Dzisiaj się gra w retro i wypasione Doomy. Gra powinna mieć lepszą grafikę, na którą stać A1200. :)
Na temat grywalności się nie wypowiem. Nie grałem. I raczej nie zagram.
[#6] Re: Codename: Hell Squad oraz Super Tennis Champs za darmo

@(V)(I)mothe(P), post #4

Na PPA Jest zarówno recenzja, jak i [URL=Code Name: Hell Squad - solucja]solucja[/URL] Hell Squad.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem