• Opis

Tapetka workbenchowa w wakacyjnym klimacie. Futrzak spedza swoj wolny czas, kiedy nie musi harowac wylawiajac skarby :)

oryginalny format: http://i.imgur.com/ctgrt.png

zamieścił: Koyot1222

data: 2011.07.22 09:19

kategoria: Rysunki / Koyot

rozmiar pliku: 3.0 kb

rozdzielczość: 620x496

odsłon: 87

komentarzy: 8

Ocena użytkowników: 5 (oceniających: 3)
Zaloguj się by zagłosować.

[#1] Re: Koyots Holiday!
Fajne, choć mnie wakacje już nie dotyczą.
[#2] Re: Koyots Holiday!
Czy ten dithering to twoja własna metoda? Jak się spojrzy na macki ośmiornicy i ten obrazek, to od razu widać, że robiła go jedna osoba.
[#3] Re: Koyots Holiday!

@rafgc, post #2

Przerabiam rozne tutki pixelkowe. Ten styl to jakas wypadkowa tego co aktualnie prubuje sie nauczyc :)
[#4] Re: Koyots Holiday!
Czyżby obrazek z outra do "Treasure Chest"? ;)

P.S. "harować". Proooszę...
[#5] Re: Koyots Holiday!

@recedent, post #4

@Recedent: Zamiast pisać publicznie o błędzie Koyota mogłeś go poprawić. Koyot nie ma uprawnień moderatorskich.
[#6] Re: Koyots Holiday!

@Leon, post #5

Jak by tak mial wszystkie bledy zwlaszcza moje naprawiac to by cale dnie pewnie siedzial i je tylko naprawial :P Hihi :D OK

Tak ma marginesie, ciekawe co tam u Agenta, wakacje?

Ostatnia edycja: 25.07.11 13:23:52
[#7] Re: Koyots Holiday!

@Leon, post #5

@Leon:

Rozważałem taką możliwość, ale uznałem, że to byłoby bez sensu. Jak nauczycielka poprawiała Ci dyktanda to błędy podkreślała, czy poprawiała?
P.S. Teraz poprawiam.

@Koyot:

Agent, agent... hmm... Agent Bogdan powróci. W filmie "Śmieć nadejdzie jutro" .
[#8] Re: Koyots Holiday!

@recedent, post #7

@Recedent:
Roznie raz podkreslala, raz poprawiala zazwyczaj jedno i drugie naraz.
Czasem nie miala co podkreslac czy poprawiac bo oddawalem pusta kartke. :)
Lubilem tez od czasu do czasu zrobic jakis dowcip i na kartce pisalem jakis kawal czy smieszny cytat to po oddaniu prosila zebym nastepnym razem rozwinal temat. :D
Ogolnie to nie lubilem pisac wypracowan po czesci jest to wina zakazu uzywania gwary w szkole.
Podobnie obecnie czuje sie tak jak ktos zakazuje mi/innym uzywania jezyka ojczystego za granica no ale to juz inna historia.
Chcialbym Ci serdecznie podziekowac za poprawienie bledu.
Dziekuje i pozdrawiam.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem