[#1] Amigowcy i Euro 2012
Nie wiem jak za bardzo napisać o co mi chodzi gdyż do końca sam nie wiem o co mi chodzi:D. Ot rzucam temat może coś z tego ciekawego wyjdzie.
Ostatnio, słuchając radia w drodze do pracy, goście na antenie wspomnieli, że tłumy kibiców będą do nas walić w czerwcu(?) na Euro 2012. W sumie nic dziwnego. To jak tłumy to i jakaś brać Amigowa ze świata pewno też będzie wśród nich. Idą/są czasy trudne to i taki kibic też kasę będzie chciał przyoszczędzić. I tutaj pomyślałem, że tak my jak i kibice możemy na tym skorzystać. Jakieś użyczenie podwórka na rozbicie namiotu(odpłatnie czy też nie), wynajęcie pokoju/łóżka/podłogi itp, itd. Jedynie trochę trudno mi sobie wyobrazić "utrzymanie" w ryzach takich kibiców u siebie w "domu". Można zrobić jakiś zjazd Amigowców w tym czasie? Dać na inne fora zagraniczne info o tym.
Może tyle na początek ...
[#2] Re: Amigowcy i Euro 2012

@Tomski, post #1

Pomysł nie głupi, ale podejrzewam, że jak ktoś przyjechał na mecz to raczej nie zrezygnuje z niego na rzecz zlotu, a i odpocząć pewnie będzie chciał (PKP, autostrady Rulez).
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem