@pinior,
post #12
A gdzie można sie dowiedzieć o nim coś więcej?
Raczej nigdzie, oprócz Skiby, który wziął ode mnie prototypową wersję nikt tego jeszcze nie testował na poważnie, ja jedynie podłączałem kartę CF (PRIMARY MASTER) z CD-ROMem (SECONDARY MASTER), dodatkowy PORT IDE pozwala na podłączenie dodatkowych dwóch urządzeń lub samego CD SLIM, które to często są ustawione na stałe na MASTER. Podejrzewam, że przy takich zabiegach i tak potrzeba się namęczyć, by to wszystko upchać, ale drugi kanał to czasem bardzo dobra sprawa.
Jestem z Morąga (warmińsko-mazurskie), więc to i tak daleko, ROMy potrafię zaprogramować ale nie posiadam kości (trzeba zamówić na mój adres), poza tym nic innego na razie nie robię. Azjatyckie przejściówki działają normalnie, bo to praktycznie tylko ścieżki i złącza. Problemem najczęściej są same karty. w A500 mam turbo i kicka 3.1, więcnie ciagnie mnie, zeby coś do niej robić a CDTV nie miałem nigdy w ręku (teoretycznie przydałaby się tam pamięć FAST do whdload).
AmiClassic, w A1200 nie powinno to z niczym kolidować. Który kolega bierze pierwszy adapter do przetestowania?