Komentowana treść: WHDLoad 17.1 beta
[#1] Re: WHDLoad 17.1 beta
Super wiadomość OK
[#2] Re: WHDLoad 17.1 beta

@parallax, post #1

WHDLoad RULEZ!
[#3] Re: WHDLoad 17.1 beta
zobaczymy jak sie bedzie spisywac na A600, z poprzednia wersja byly problemy
[#4] Re: WHDLoad 17.1 beta
A ja mam pytanie, czy WHDLoad działa dobrze pod WinUAE ?
[#5] Re: WHDLoad 17.1 beta
no wkoncu jest poprawa ! poprzednia wersja byla skopana o czym pisalem (jakies artefakty lataly)
[#6] Re: WHDLoad 17.1 beta

@gilban, post #4

Tak.
[#7] Re: WHDLoad 17.1 beta
Fajnie.

Posiadam oryginalny KEY. Dzięki Mailman OK
[#8] Re: WHDLoad 17.1 beta
Hmm, albo ja jestem breszczaty na jedno oko albo na stronie WHDLoad widzę wersję 17.0 a nie 17.1?
[#9] Re: WHDLoad 17.1 beta

@Madman, post #8

Jesteś breszczaty :D

A poważnie to też się na to naciąłem. Plik jest na głównej stronie w "Latest News", piąta pozycja licząc od góry.
[#10] Re: WHDLoad 17.1 beta

@Madman, post #8

W wiadomości podałem odnośnik do wiadomości. Czy tak trudno kliknąć?
[#11] Re: WHDLoad 17.1 beta

@mailman, post #10

Dobra, będzie, że się czepiam ale co mi tam. Tekst podlinkowanego pliku może być trudno zauważalny bo jest tylko wytłuszczony (a nie podkreślony) a kolor jest zbliżony to białej czcionki, w dodatku jest podany na końcu, mogłem zatem go łatwo przeoczyć i zamiast tego wejść na stronę programu przez link powyżej który jest już bardziej zauważalny. Nie wspomniałeś też, że mimo iż na głównej wisi wersja 17.0 to 17.1 jest w Latest News jako beta, bez numeru. Zwykle na tej liście są podane same tytuły nowoobsługiwanych gier więc nie zwracam na nią uwagi.
Pozdrawiam i proszę o trochę zrozumienia ;)
Acha, jak widać po poście nad Twoim, nie tylko ja się "naciąłem".

Ostatnia aktualizacja: 10.01.2012 18:37:07 przez Madman
[#12] Re: WHDLoad 17.1 beta

@Madman, post #11

1. Zmień skórkę - będzie bardziej czytelne.
2. Dlaczego sam nie podeślesz wiadomości, skoro masz uwagi do jej treści? Zapewne będzie bardziej wyczerpująca i mniej lakoniczna niż moja. Dzięki.
[#13] Re: WHDLoad 17.1 beta

@mailman, post #12

Ja też się nadziałem na Ami pod IBrowse. Ni w ząb nie mogłem tego znaleźć. Dopiero przeczytanie komentarzy, że jest to w beta pomogło.
Co do linkowania to niestety nie zawsze jest to widoczne. Wiele razy przez przypadek nadziewałem się na taki link. Tak jak ktoś wspominał wcześniej, podkreślenie było by lepsze-bardziej widoczne.
[#14] Re: WHDLoad 17.1 beta

@Tomski, post #13

U mnie na IBrowse pogrubienie jest dobrze widoczne. Używam czcionek truetype. :)
Ami z BVision - http://i44.tinypic.com/ilyt1e.jpg
Ami z AGA - http://i41.tinypic.com/afdova.png
[#15] Re: WHDLoad 17.1 beta
Aktualnie miałem wersję 16.9 i wszystko mi chodziło dobrze, ale Fears nie mogłem za chiny zainstalować z tym pakietem- teraz z ta wersją jest podobnie (wersji 17.0 nie instalowałem wcześniej).

Nie wiem czy ja mam pecha - albo moja gra nie chce współpracować.
[#16] Re: WHDLoad 17.1 beta
Pod wspomnianym odnośnikiem znajduje się nowa wersja beta, która usuwa problem domyślnego ustawienia cache dla procesorów 68020.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem