Forum » PPA
[#31] Re: -"Jestem Amigowcem", +"tak?", -"tak!", +"to przedstaw siebie i swoją "Koleżankę" !", -"OK, tylko gdzie?"

@Duracel, post #30

Bez sensu - kolejny raz robi się wątek bagno.
Gdzie nie spojrzysz tam po kilku postach zaczyna się pojawiać wytykanie i oszczerstwa zamiast sensownej dyskusji.
Czasem czuję się tu jakbym czytał komentarze na onecie...
Panowie (i Panie) to chyba nie o to tutaj chodzi???

Nawiązując do tematu wątku - ja jestem jak najbardziej za. Bardzo mnie ciekawi czego ludzie używają w swoim amigowaniu. Nie traktuję tego jak chwalenie się - bo to nie luxlux.pl ...
Najlepsze rozwiązanie (IMO) to opisane już umożliwienie podpięcie do profilu kilku zdjęć - aby widoczne były przy wyświetlaniu profilu.
Jak zostanie założony do tego celu specjalny wątek na forum to za chwilę znowu pojawi się stek bzdur w postaci komentarzy itp.
Najprościej jak się da! Edytujesz profil - dodajesz parę zdjęć - widać je przy wyświetlaniu profilu... i tyle :P
[#32] Re: -"Jestem Amigowcem", +"tak?", -"tak!", +"to przedstaw siebie i swoją "Koleżankę" !", -"OK, tylko gdzie?"

@mailman, post #15

Mogę zrobić taką opcję na szybko, a docelowo profil będzie uzupełniony przez integrację z PAU Base.
[#33] Re: -"Jestem Amigowcem", +"tak?", -"tak!", +"to przedstaw siebie i swoją "Koleżankę" !", -"OK, tylko gdzie?"

@Advesarius, post #1

Do hydeparku.
[#34] Obrazki z graffiti w profilu użytkownika

@Koyot1222, post #14

Dodałem do profilu wyświetlanie ostatnio zamieszczonych obrazków w Graffiti z możliwością przejścia do pełnego listingu obrazków użytkownika.
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem