kategoria: Sprzęt
[#1] Tuner TV z wejściem RGB
Czy ktoś się spotkał kiedykolwiek z budżetowym tunerem TV (PCI) dla PC z wejściem Euro/Scart RGB ?

PS. Jeśli był podobny temat proszę skasować.
[#2] Re: Tuner TV z wejściem RGB

@TomcioPaluszek, post #1

Przerabiałem temat i ... nic takiego nie znalazłem (wszystko to s-video lub composite). Dlatego kupiłem chińską podróbę scandoublera (taki jak ten - teraz czekam na przesyłkę).
Myślę, że nie ma - ale z chęcią się rozczaruję.
[#3] Re: Tuner TV z wejściem RGB

@posylus, post #2

No szkoda. Są fajne sprzęty Sweetspot, ale spoooro kosztują.
[#4] Re: Tuner TV z wejściem RGB

@TomcioPaluszek, post #3

a nie lepiej kupic SD z FF i miec swiety spokoj??
[#5] Re: Tuner TV z wejściem RGB

@Skiba, post #4

Cenowo nie będzie lepiej, ceny zwykłego SD dochodzą do pół tysiąca, z FF to strach pomyśleć, przy sprzęcie używanym najlepszy będzie 19 calowy panel LCD z tunerem, a jak trafisz firmy LG to nawet problem z przeplotem masz rozwiązany.
A liczba wejść pozwala tam sporo komputerów podłączyć.

Pozdrawiam
[#6] Re: Tuner TV z wejściem RGB

@RadoslawF, post #5

TV z tunerem to fajny pomysł, czasami jednak szkoda "starego" LCD, wtedy ten wspomniany chinol może być rozsądnym wyborem.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem