kategoria: CD32
[#1] Wycena Amigi
Witam.

Znalazłem u siebie moją starą kochaną Amige 32CD,
Chciał bym aby ktoś wycenił mi za ile mógł bym ją sprzedać.
W cene wchodzi:
-Amiga + zasilacz(standardowo jest urwany zatrzask przy kieszonce na płyty, trzeba przytrzymać ręką przy wkładaniu płyty)
-Oryginalny pad(ciężko chodzi czerwony przycisk, ale dla dobrego elektryka nie będzie to problem)
-Oryginalny Joysticki(nie wiem jak się nazywa taki czerwony)
-Myszka(nie wiem czy jest na chodzie) firmy Datalux
-Gry(Bump"N"Burn,Now Games, i wiele innych(z tego co pamiętam to chodziły pirackie gry)
[#2] Re: Wycena Amigi

@kanks, post #1

600 zł, ja dam 200zl.

Ostatnia aktualizacja: 25.02.2012 11:17:46 przez faza
[#3] Re: Wycena Amigi

@kanks, post #1

Relana wartość tego sprzętu to jakieś 300-350 pln.

Najlepiej jest wystawić na allegro od złotówki i sam zobaczysz.

Benedykt Dziubałtowski
[#4] Re: Wycena Amigi

@kanks, post #1

Kolega z postu #2 przesadził za taki "złom" jak masz 600zł to cena z kosmosu. 200zł to i tak za dużo. Za cenę w okolicach ~600zł to można pewno by zdobyć NOS z małą dopłatą - przynajmniej ja pamiętam na ebay parę miesięcy temu była taka konsola.

Proszę bardzo refurbished

CD32

Ostatnia aktualizacja: 25.02.2012 15:17:38 przez Tomski
[#5] Re: Wycena Amigi

@Tomski, post #4

Konsola z zasilaczem, padem z niesprawnym mechanizmem klapki ok 350 pln warta jak chcesz szybko sprzedać obniż o 50 pln i na pewno ktoś łyknie jak masz oryginalne płytki do CD32 to każda minimum 20-30 pln. Wszystko zalezy jeszcze od stanu konsoli i płyt CD.
[#6] Re: Wycena Amigi

@kanks, post #1

Amiga, z racji swojej egzystencji i uwielbienia przez masę fanatyków, jest bezcenna.
[#7] Re: Wycena Amigi

@kanks, post #1

Na allegro, od złotówki.

Rynek sam podyktuje cenę.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem