Komentowana treść: Trochę pcheł i pchełek dla MorphOS-a, AmigaOS 3.x i AmigaOS 4.x
[#1] Re: Trochę pcheł i pchełek dla MorphOS-a, AmigaOS 3.x i AmigaOS 4.x
Mnie rozwalil ten kawalek z info na forum aw.net

I do not know if Rupert in interest about donations (you can ask him directly), but as usuall, i in interest to have donations for porting work. You can do it here. Please dont think that someone else will do it, do it yourself, it keep motivation for real. Even 100$ talks more than any "thanks" in forums and point out that users is really interseted to keep all the stuff alive.
[#2] Re: Trochę pcheł i pchełek dla MorphOS-a, AmigaOS 3.x i AmigaOS 4.x

@Drako^lM, post #1

a czyż nie ma racji? :)
[#3] Re: Trochę pcheł i pchełek dla MorphOS-a, AmigaOS 3.x i AmigaOS 4.x

@wali7, post #2

Jestem jak najbardziej za ideą bounty, sam nie raz wspierałem i wspierać będę różne projekty, na morphos.pl także otwarta została sekcja bounty. Jednakże strasznie nachalny sposób, w jaki kas1e zbiera pieniądze, jest jak dla mnie nie na miejscu.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem