Komentowana treść: Nowe gry od HunoPPC
[#1] Re: Nowe gry od HunoPPC
Super wiadomość OK
Zelda Mystery of Solarus DX wymiata! OK
[#2] Re: Nowe gry od HunoPPC

@parallax, post #1

Zelda Mystery of Solarus DX wymiata! OK

A na czym Ty to odpaliłeś, skoro masz dopiero mieć sprzęt pod os4?
[#3] Re: Nowe gry od HunoPPC
Przy okazji newsów z tego typu "produkcjami" dla poprawy humoru zawsze bardzo miło wspominam grę Fortis. Jak dla mnie ewenement na dzisiejszą około amigową skalę - produkt dopracowany, kompletny, ładny i grywalny. Szkoda, że takie gry tak rzadko pojawiają się na amisystemy... Przy okazji pozdrowienia dla MDW i reszty zespołu Fortisa:)
[#4] Re: Nowe gry od HunoPPC

@luk, post #2

Jakbyś doczytał dokładniej to bys zobaczył, że do ściągnięcia jest również wersja dla 68k ...
[#5] Re: Nowe gry od HunoPPC

@biax, post #4

sorry, o jededn browar za dużo :) zwracam honor, Zelda jest tylko dla 4.x
[#6] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#7] Re: Nowe gry od HunoPPC

@luk, post #3

Fortis na MOSa rządzi :) Na iPhonie obsługa jest jakaś taka dziwna.

Gdyby taka Zelda była portem z Game Cuba, to by dopiero było :)
[#8] Re: Nowe gry od HunoPPC
Pobrałem demo tego czegoś (1941) i stwierdzam, że gra wcale nie zrobiła się lepsza w wersji 2.0.4. Zaryzykowałbym nawet stwierdzenie, że zrobiła się gorsza (choć dalibóg nie wiem jak to możliwe).
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem