Komentowana treść: Amiga Mania #4
[#1] Re: Amiga Mania #4
Onescapee :) Wiiiii!
[#2] Re: Amiga Mania #4
Kurka, żeby to chociaż angielsku było. Zlizałem ze stron kolorowy lukier i PDF powędkrował do śmietnika :(. Tak czy owak respect! OK
[#3] Re: Amiga Mania #4

@MarX, post #2

Dokładnie TAK- trzeba będzie poczekać na wersję angielską to będzie można ich ocenić ok, racja
[#4] Re: Amiga Mania #4

@BULI, post #3

Fajnie się prezentuje. Wizualnie i merytorycznie. Przypominają się stare, dobre czasy...
[#5] Re: Amiga Mania #4

@MarX, post #2

Ja sobie przekonwertowałem do .txt i wrzuciłem do google translate. :)
[#6] Re: Amiga Mania #4

@MarX, post #2

fajny przyjemny sklad ala secret service ..mi pasuje ta gazeta .. eszle beszle nie czaje ale i tak jest ok :)
Widze ze kult Amigi 3000 rowniez jest zywy u naszych bratankow

heh ale Amos w Javie niezly bajer

Ostatnia aktualizacja: 13.04.2012 11:52:16 przez HOŁDYS
[#7] Re: Amiga Mania #4

@HOŁDYS, post #6

Hmmm... nie bardzo mi tu pasuje przyrównanie do Secret Service, a raczej do jakiś gazetek konsolowych w wcześniejszych czasach - były właśnie w tym stylu, co mi nie przypasowało.
[#8] Re: Amiga Mania #4

@(V)(I)mothe(P), post #7

Świetnie wyglada ta gazeta, możemy tylko...pozazdrościć.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem