• Opis

data: 1970.01.01 01:00

kategoria: /

rozdzielczość:

odsłon:

komentarzy:

Ocena użytkowników: brak
Zaloguj się by zagłosować.

[#1] Re:
Jak na patrze na taki tuning to oczy mnie bolą :(
[#2] Re:

@strim, post #1

Mnie kiedyś uczyli w szkole, że dziura to jest w d.... , a to jest otwór
[#3] Re:

@TomcioPaluszek, post #2

Co za różnica, dziura czy otwór ? A co miałem napisać ? Pochwa wycięta nożem ? Ważne że jest profesjonalnie wycięta dziura/otwór i jest chłodzenie. Teraz tylko delikatnie doszlifuje krawędzie i będzie cacy. Tuning full wypas! A jak będzie za mało to dodam wiatraczek i już.
[#4] Re:
Fajna dziurka OK
[#5] Re:

@Art, post #3

Jak bedzie za male chlodzenie to pewnie znowu powiekszysz dziure az do skutku. :P
Dobrze, ze nie jestes dentysta. :)
[#6] Re:

@Leon, post #5

Ładnie to "obrobiłem" papierkiem ściernym 2000 potem 2500 i zainstalowałem radiator dwustronną taśmą termoprzewodzaca 3M
http://allegro.pl/oryginalna-dwustronna-tasma-termoprzewodzaca-3m-i2361985777.html

i muszę przyznać że radiator jest ciepły od spodu a od "góry" na procesorze jest "letnio" hmmm
nie grzeje się tak jak przedtem. W ostateczności można zainstalować wiatraczek na radiator i dokleić gumowe nóżki co podniesie Amige o jakieś 1cm i będzie git ok, racja
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem