podoba mi się to, że koleś nie pyka się z różnymi dyrdymałami, wojenkami międzysystemowymi,i śmiało inwestuje w swoje rozwiązanie, jak i używa sobie MOSa i o ile dobrze czytam mówi "we are in the same/good company' czy jakoś tak
Myślę że nic nie chce pokazać, jest hobbystą i dzieli się swoim hobby. Wiadomo że ostateczne wskazanie będzie na X1000 bo to jego "dziecko" (btw - jest w komfortowej sytuacji jako użytkownik tego komputera i jednocześnie szef firmy która go zrobiła - może sam przeforsować pewne rzeczy).
Znowu piszesz o zjednoczeniu i za chwilę przyjdzie kolega i skończy się jak zwykle ;)
Jest jeden element "zbliżenia" - nowsze MUI pod AmigaOS, innych rzeczy nie widzę - może za mało siedzę na zagranicznych forach, ale ppa mi wystarcza ;)
# 10, # 11
Pomarzyć nie można. Czasem mnie nostalgia bierze i wspominam jak to "drzewniej" bywało. A wy zaraz rybą człowieka traktujecie, normalnie jak mafia.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.