Komentowana treść: Amiga Mania #5
[#1] Re: Amiga Mania #5
Trzeba przyznać, ża jak na amigowy niszowy zin, bardzo ładnie i atrakcyjnie - z graficznego punktu widzenia - jest ten magazyn poskładany. Aż chciałoby się coś tak kolorowego mieć po polsku w Empiku. Co do zawartości merytorycznej, ciężko mi się wypowiedzieć, gugl translejt pokaleczył mi tłumaczenie strasznie.
[#2] Re: Amiga Mania #5

@slay, post #1

Nie znasz węgierskiego ? he he he, żartuję
Oprócz języka magazyn jest bardzo OK :)
[#3] Re: Amiga Mania #5
Tak, oprawa graficzna jest bardzo ładna i też chciałbym pobierać takie pismo z regałów Empiku . PPA szacun wielki ale graficznie bliżej mi do Węgierskiego wydania .
[#4] Re: Amiga Mania #5

@PrzemasIII, post #3

Też uważam, że pismo jest na najwyższym poziomie - jak za starych dobry lat. Tylko ten dziki język.
[#5] Re: Amiga Mania #5
Ja mam mieszane uczucia. Poczekam na wersję angielską - bo tak po samych obrazkach - których według mnie jest za dużo - to ciężko coś więcej powiedzieć.
[#6] Re: Amiga Mania #5

@posylus, post #4

Tak strona graficzna w fajnym, przypominającym czasy świetności też amigi wydaniu, ale ocena końcowa możliwa tylko po sprawdzeniu zawartości merytorycznej.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem