kategoria: Szukam gry
[#1] Super Stardust CD32 wersja WHDL?
Ostatnio moją CD32 odłożyłem na półeczkę i gram na A1200 pojawił się jednak pewien problem w związku z przyzwyczajeniami i tą migracją.

Co prawda część tytułów posiada opcję włączenia sterowania padem od CD32 (więcej przycisków), są też wersje z CD32 w wersji WHDL, ale nie udało mi się znaleść Super Stardust z CD32 w WHDL.

Ten zwyczajny dyskietkowy niestety nie ma w opcjach przestawienia sterowania na PADa z CD32. O ile brak muzyki potrafię z bólem serca jakoś przeżyć o tyle sterowanie joystickiem w Stardust w wersji na A1200 jest tragiczne dla kogoś kto grał lata w tę grę na CD32.

Czy wersja z CD32 istnieje w wersji WHDL? Czy ktoś taką widział? słyszał? posiada? ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem