[#1] workbench v 1.3 do amigi 500
workbench v 1.3 nie działa .
po włożeniu dyskietki jest zielony ekran stacja dyskietek coś tam pyka i nic

Ostatnia modyfikacja: 14.01.06 13:42
[#2] Re: workbench v 1.3 do amigi 500

@pawel01, post #1

Juű wysîaîem. Ôciâgnij poczte.

[#3] Re: workbench v 1.3 do amigi 500

@Olek, post #2

workbench v 1.3 nie działa .
po włożeniu dyskietki jest zielony ekran stacja dyskietek coś tam pyka i nic :( :( :( :( :(
[#4] Re: workbench v 1.3 do amigi 500

@pawel01, post #1

Jesli chodzi o zielone, to w zadnym wypadku nie "ekrany". Polecam biale myszki i plamy na sloncu :P
[#5] Re: workbench v 1.3 do amigi 500

@Andrzej Drozd, post #4

z kąd wziąść oryginał workbench v 1.3
[#6] Re: workbench v 1.3 do amigi 500

@pawel01, post #5

Jezeli masz Amige 500 a nie dostales Workbencha 1.3, to i tak Ci sie nalezy. Jak Ci ktos podesle, to wyslij tez mi. Mam w szafie A500, ale WB 1.3 nie mam.
[#7] Re: workbench v 1.3 do amigi 500

@pawel01, post #5

Wyślę tobie w ADF i DMS mojej produkcji pakiet na jednej dyskietce Workbencha z dodatkami MagicWB, FileMaster, FastJPEG, FastGIF, HippoPlayer + modki, obsługa dysków FFS na kic1.2+ oraz FAT z peceta, ARQ, TRTPatch, DMouse, LEMonWB, MTV, NoCare, LhX, ZoomWindows, XPKPatch, ZShell itd. :)

[#8] Re: workbench v 1.3 do amigi 500

@pawel01, post #3

A rozpakowaîeô archiwum lzx?

[#9] Re: workbench v 1.3 do amigi 500

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #7

Odświeżę trochę temat... Czy mógłbyś mi podesłać tego modowanego Workbencha? Bo albo jestem za cienki w uszach albo za leniwy ale nie mogę uruchomić HippoPlayera :/ Będę wdzięczny!
[#10] Re: workbench v 1.3 do amigi 500

@Adrian_GTC, post #9

To ja też bym z chęcią przyjął.
[#11] Re: workbench v 1.3 do amigi 500

@Adrian_GTC, post #9

Ok udało mi się zainstalować Hipcia :) Ale jeśli by była możliwość prosiłbym o podesłanie tego modowanego Workbencha :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem