kategoria: A1200
[#1] Nowy TV
Tak tylko chcialem napisac, to nie reklama :-]. Kupilem sobie w koncu TV 24", zeby podlaczyc swojego PC i Ami do jednego sprzetu i upchac wszystko na swoim biurku. Sprzet jaki kupilem to LG 24MA53D-PZ z matryca IPS za jakieś 770 PLN. Obraz z Ami przez kabelek RGB-EURO jest REWELACYJNY w porownaniu do TV LG 42 LCD i jakiejs plazmy mniejszej, ktora tez testowalem. Jak ktos planuje zakup czegos podobnego w najblizszym czasie polecam.
[#2] Re: Nowy TV

@rzeznik666, post #1

To chyba jednak reklama czy tylko subiektywne odczucia.

Dla niektórych rewelacyjny jest fiat 126p.

Może jakieś fotki jaki jest obraz na jednym i drugim TV?
[#3] Re: Nowy TV

@11111olo, post #2

Odczucie, nic więcej, żadna reklama. Zresztą chłopie, czy ktoś w 2014r. będzie reklamował sprzęt działający z Amigą, no bez jaj :D Postaram się wrzucić fotki z tego IPS, tylko mnie nie zbyjcie od razu, że ja obrazu z Ami porządnego nie widziałem :-] z jakiegoś Indi albo innego multisync.
[#4] Re: Nowy TV

@rzeznik666, post #3

Miło że się pochwaliłeś, też mam zamiar zredukować ilość ekranów do minimum i też zastanawiałem się
nad TV albo monitorem z wbudowanym tunerem, te drugie trochę tańsze ;p, ale chyba zdecyduję się na TV.
OK
[#5] Re: Nowy TV

@rzeznik666, post #1

Mam też 24" tylko Samsung, Mam podpięte jednocześnie 6 komputerów.
Obraz z AGAty jest także bardzo zadowalający, mój model to Samsung SM T24B750
Najważniejsze że TV z opcją monitora niczym nie rózni się od monitora. Różnica to tylko wbudowany tuner cyfrowy DVB (którego i tak nie używam)

Ostatnia aktualizacja: 04.01.2014 15:31:25 przez Voyox
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem