[#1] Joystick do amigi BOOMERANG B 203
Witam

Na pytanie dlaczego aukcja celowo wprowadza w błąd otrzymałem odpowiedź że

Bardzo mnie dziwi to co Pan pisze, poniwearz ja do amigi A1200 mam podłączony taki jojstik i działa

http://allegro.pl/show_item.php?item=3855657891

On oczywiście nie działa z ami chyba że ktoś dorobi sobie GAMEPORT.

Ci którzy chcą go kupić niech tego nie robią bo to po prostu nie ma sensu.
[#2] Re: Joystick do amigi BOOMERANG B 203

@11111olo, post #1

[#3] Re: Joystick do amigi BOOMERANG B 203

@kolega, post #2

Poniewaz coraz wiecej tematow zakladanych jest w odpowiedzi na aukcje Allegro lub ogloszenia z gieldy PPA, moze warto by zalozyc watek: "Ciekawostki aukcyjne"?
[#4] Re: Joystick do amigi BOOMERANG B 203

@11111olo, post #1

A no masz rację, że pad nie jest do Amigi. Widać to po wtyczce. To jest pad do PC, ale nie do Amigi. Ale wiadomo, sprzedawca wie lepiej.

Ja zauważyłem, że na Allegro tendencja jest taka, że jak ktoś coś ma i nie wie do czego to jest, to zapewne jest do Amigi. To już nie pierwsza jest rzecz tego typu na Allegro, w dziale Amiga z przeznaczeniem do czegoś innego.

Ostatnia aktualizacja: 05.01.2014 17:23:34 przez gilban
[#5] Re: Joystick do amigi BOOMERANG B 203

@11111olo, post #1

A nie prosciej było do maila dolaczyc instrukcje z matt.com.pl dotyczacą modeli padów
wedlug niej model B203 nadaje sie do PC
[#6] Re: Joystick do amigi BOOMERANG B 203

@Norbert, post #5

Pisałem że joy jest do PC bo na stronie producenta jest tak napisane ale to do sprzedawcy nie przemawiało.
[#7] Re: Joystick do amigi BOOMERANG B 203

@11111olo, post #6

to wyslij mu link lub pdfa z dokumentacja producenta.
[#8] Re: Joystick do amigi BOOMERANG B 203

@Norbert, post #7

Wysłałem mimo że aukcja jest zakończona.
[#9] Re: Joystick do amigi BOOMERANG B 203

@gilban, post #4

Też pisałem do sprzedawcy, po pierwszym mailu odpisał, że to Joy do Amigi, po drugim (z linkiem do strony producenta) aukcja została wycofana. Napisałem też, że przecież na pudełku jest napisane, że to do IBM.
[#10] Re: Joystick do amigi BOOMERANG B 203

@11111olo, post #1

Pfffff. Co za opis. Pasuje do Amigi i nietylko A mi by pasował do kurtki. Kolorystycznie
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem