[#1] FTP potrzebny od zaraz
Nie zna ktoś lub może udostępnić trochę wolnej przestrzeni na serwerze FTP w celu podzielenia się zbiorami zabytkowych składanek z Amigowym oprogramowaniem, teksturami, magami, modułami i innymi podobnymi dobrami ?

Pozdrawiam
[#2] Re: FTP potrzebny od zaraz

@RadoslawF, post #1

Ile miejsca potrzebujesz i na jak dlugo to tam befzie trzymane?
[#3] Re: FTP potrzebny od zaraz

@RadoslawF, post #1

A musi byc FTP? Dropbox, Google Drive? Maja po kilka GB darmowej przestrzeni. Ile dokladnie potrzebujesz?

Ostatnia aktualizacja: 12.01.2014 14:10:20 przez _arti
[#4] Re: FTP potrzebny od zaraz

@WojT_GL, post #2

Kilkanaście GB, jak długo ? Nie wiem, kilka dni zainteresowany sobie ściągnie i będzie do usunięcia.

Pozdrawiam
[#5] Re: FTP potrzebny od zaraz

@RadoslawF, post #4

A nie prościej nagrac kilka płytek DVD zainteresowanej osobie i wysłać pocztą?
No chyba że chcesz te dane udostępnić nie tylko koledze.
podasz adres tego ftp?
[#6] Re: FTP potrzebny od zaraz

@RadoslawF, post #4

Mam wolne 3GB na Dropboksie i 10 na Google Drive, jeśli to cię urządza. Więcej nie wygospodaruje.
[#7] Re: FTP potrzebny od zaraz

@_arti, post #6

Zawsze mozna wrzucic na chomika... co prawda sciaganie kosztuje, ale nie ma limitu objetosci
[#8] Re: FTP potrzebny od zaraz

@RadoslawF, post #4

mogę udostępnić FTP żaden problem
szczegóły na priv
[#9] Re: FTP potrzebny od zaraz

@RadoslawF, post #1

Ja posiadam ponad 30 gb wolnego miejsca na gdrive, tylko jak udostępnić wybrany katalog :)

Ostatnia aktualizacja: 12.01.2014 17:19:59 przez kaka
[#10] Re: FTP potrzebny od zaraz

@kaka, post #9

Już opanowane :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem