kategoria: Sprzęt
[#1] Wi-Fi SD Card
Witam, używa ktoś takiego rozwiązania w połączeniu z adapterem sd 2,5, są może jakieś sprawdzone karty które można nakłonić do współpracy z amigą, pozdrawiam.
[#2] Re: Wi-Fi SD Card

@amizet, post #1

Nie ma takich kart Wi-Fi SD, które działałyby z Amigą.
[#3] Re: Wi-Fi SD Card

@amizet, post #1

Nakłonić może i się da, takie ”fifty fifty” ale sterownik do tego nie istnieje, a kto go napisze:)
[#4] Re: Wi-Fi SD Card

@BananB, post #3

Może jakaś firma, która robi rozszerzenia do amigi mogła by w swoim produkcie zainstalować taką kartę i to był by krok w przód w szybkiej i bezstresowej wymianie danych.

Co to za karta "takie ”fifty fifty”"

Nie no myślałem że może ktoś już czegoś takiego używa, spoko rozumie że to nie jest takie proste.
[#5] Re: Wi-Fi SD Card

@amizet, post #1

nawet w piecu to nie poleci przez przelotke.
[#6] Re: Wi-Fi SD Card

@amizet, post #4

Miało być ,FIFTY FIFTY, czyli pół na pół. Nie wiem czemu tak wyszło. Kodowanie znaków spod Linuxa, chyba.
[#7] Re: Wi-Fi SD Card

@BananB, post #6

Czasami się tak dzieje, mi się przydarzyło to z dwa razy nie pamiętam w jakich sytuacjach, ale można to wyłapać na podglądzie.

Czyli fifty/fifty , czyli wszystko przed nami kiedyś może ktoś zrobi taką kartę inny ktoś napisze sterownik i za kilka lat będzie to możliwe. Patrząc na przełomie lat kiedy to na początku była dyskietka to do teraz trochę się zmieniło, czyli wszystko przed nami.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem