kategoria: A600
[#1] Odtwarzacz mod'ów
Cześć! Lubie czasem posłuchać modów, zna ktoś jakiegoś wygodnego playera, który nie zeżre mi całej pamięci(no dobra, może zeżreć, aczkolwiek po załadowaniu systemu i nie wywaleniu sterowników mam tylko 600kb). Jak dotąd używałem ... nie wiem czego, ale był to popularny program do kopiowania plików (itd.) taki jak total commander. No i oczywiście ma on funkcje play, aczkolwiek jest ona raczej do podglądu plików, czy to jest mod, a nie do odtwarzania. Z góry dziękuje.
[#2] Re: Odtwarzacz mod'ów

@redstonecraftpl, post #1

EaglePlayer, DeliTracker, HippoPlayer.
[#3] Re: Odtwarzacz mod'ów

Za czasów A600 do odtwarzania używałem SmartPlayera. TinyPlayer jest chyba jeszcze mniejszy.

@Skrzyp
A600 z 600KB wolnego RAM i EaglePlayer lub DeliTracker?

Ostatnia aktualizacja: 06.07.2014 11:24:58 przez APC74
[#4] Re: Odtwarzacz mod'ów

@APC74, post #3

Delitracker chyba by poszedł, a EaglePlayer bez EMPYGui na upartego też by można.
[#5] Re: Odtwarzacz mod'ów

Dotąd używałeś pewnie Filemastera, albo DirectoryOpusa. Ja używam Delitrackera II, ale przy tak małej ilości pamięci może być problem...
[#6] Re: Odtwarzacz mod'ów

@Skrzyp, post #4

Przy TinyPlayerze, SmartPlayerze czy HippoPlayerze odsłucha znacznie większych modków, bo więcej pamięci mu zostanie. EaglePlayer wymaga CPU 68020
[#7] Re: Odtwarzacz mod'ów

Dzienki wszystkim, popróbuje z paroma. Co do tego "nie wiem czego" to był to directory opus (dzienki za przypomnienie, OSH).
[#8] Re: Odtwarzacz mod'ów

link http://www.ppa.pl/regulamin.html
[#9] Re: Odtwarzacz mod'ów

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #8

No tak, pamiętam swój temat, ale nie chciałem go odkopywać...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem