[#1] do użytkowników apollo 1240
Witam.
Własnie tak się składa, że będe miał chwilę czasu
i wkońcu możliwość na uczciwe postawienie systemu
na mojej A1200/040. Tera pytania :).
1. Które wersje setpacha i 60040.library są najodpowiedniejsze
do karty Apollo 1240. Na Aminecie siedzi SetPatch_43.6b.lha
ten byłby?
2. Czy uzywać remapollo i instalować OS 3.9? (wiem, głupie pytanie)
czy może bardziej funkcjonalny byłby OpusMagellan II?

c.d.n.
Pozdrawiam.
[#2] Re: do użytkowników apollo 1240

@sebar27, post #1

Mialem kilka Apollo, po pierwsze MMULib - zainstaluj, to podstawa. OS 3.5, lub 3.9, z latek to musisz zapodac FBlit, BlazeWCP, RemApollo nie uzywaj - MMULib go zastapi, mathlibspatch, przydalby sie OxyPatcher, do tego MCP, MUI 3.8, ....i druga podstawka po SIMM:)))..i jazda;)..co do OpusMagellana..co kto lubi;)

[#3] Re: do użytkowników apollo 1240

@MrT, post #2

FBlit, BlazeWCP

To podstawa takze na BlizzardziePPC i AGA :)

RemApollo nie uzywaj - MMULib go zastapi

Czy mozesz skrotowo opisac jak to zrobic? W jaki sposob mozna zmapowac kick za pomoca MMULib? Domyslam sie ze za pomoca jakiegos modulu, ale nie przychodzi mi do glowy nic innego, jak do Apollo - RemApollo i do Blizzarda - Blizkick...

mathlibspatch

podstawa :)

przydalby sie OxyPatcher

no, tylko lubi czasami zrestowac Amige z pewnym softem...

do tego MCP

to tez podstawa, tylko zalezy ktora wersja.

MUI 3.8

No, a to juz nie podstawa, tylko standard. Bez MUI nie mozna sie obejsc tak jak bez zywnosci lub AHI :P ;)

[#4] Re: do użytkowników apollo 1240

@Andrzej Drozd, post #3

Albo mi sie cos bardzo pomylilo, albo MMULib ma bodajze FASTRom, czy cos co mapuje kicka do FAStu..az sprawdze wieczorem...

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem