[#1] Oprogramowanie shareware, które warto kupić
Jakie oprogramowanie shareware warto kupić dla klasyka/PPC?

Ja bym typował na:
1) WHDload
2) WarpDT
3) RoadShow

Jeśli ktoś ma jakieś propozycje niech wpisze nazwę i uzasadni dlaczego. Może zrobimy jakąś top listę programów shareware, które naprawdę warto zakupić - płacisz i nie żałujesz.
[#2] Re: Oprogramowanie shareware, które warto kupić

@pong777, post #1

i uzasadni dlaczego

Z całym szacunkiem, ale Ty sam się do tego nie zastosowałeś.
Więc może uzasadnij jak możesz swoje typy OK
[#3] Re: Oprogramowanie shareware, które warto kupić

@pong777, post #1

Ja polecam CubicIDE.

Mam gdzieś licencję na MorphOSa, może zadziała na klasyku tylko muszę pogrzebać w mailach.

http://www.softwareandcircuits.com/division/amiga/products/cubic/requirements.html

A powód - nie wiem jak inne, ale to b. dobry edytor programistyczny, na poziomie prawie PCtowego UltraEdit.

DD
[#4] Re: Oprogramowanie shareware, które warto kupić

@pong777, post #1

roadshow jest juz nierozwijane , ale byc moze warto

4) hsmathlibs v 46.00 pod trój procek - biblioteki matematyczne zoptymalizowane na max
[#5] Re: Oprogramowanie shareware, które warto kupić

@HanSolo, post #4

Z ciekawości które programy najwięcej na nich skorzystają?
[#6] Re: Oprogramowanie shareware, które warto kupić

@pong777, post #1

A - no i jeszcze zdecydowanie DigiBooster!!

Chociaż nie wiem jak działa na m68k, nie tak samo jak na MOS. Ale i tak bym kupił na ten sprzęt, to coś więcej niż ProTracker. Dla tworzących muzykę.
[#7] Re: Oprogramowanie shareware, które warto kupić

@pong777, post #5

Programy skompilowane np. na 060+FPU czy 040 +FPU na pewno nie korzystaja z bibliotek matematycznych tylko gadają bezpośrednio do FPU.

poza tym w instrukcji amiquale czy rebirth jest zalecane by ich uzywac.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem