[#1] Naprawa a500 Kraków
Witam jest ktos z okolic Krakowa lub Krakowa kto potrafi naprawiać amigi ? Prawdopodobnie mam uszkodzy kontroler fdd. Stacja df0 działa po włączeniu 2x boot. Po czym jak wsadzam dyskietke nie działa. Muszę zrestartowac amige i podczas pierwszych bootow dyskieta sie wczytuje. Jak podpinam zewn stacje to df1 swiedi sie (byc moze zwarcie)a dfo wtedy nie działa, jak odpinam df1 to df0 rusza i gry smigaja.
[#2] Re: Naprawa a500 Kraków

@davero, post #1

Jakbyś nie bał sie do Nowej Huty przyjechać to chętnie Ci pomoge :) Mam jakąś starą A500 z uwalonym prockiem i kickiem więc można z niej popodmieniać jakieś układy w ramach testu.

Ostatnia aktualizacja: 03.01.2015 06:37:50 przez miroll
[#3] Re: Naprawa a500 Kraków

@miroll, post #2

Konkretnie gdzie mam podjechać ja jestem z 2 Pułku, więc za pasem mam Nową Hutę .
moje gg 287097 a poczta to davero79@gmail.com

daj znac to sie dogadamy.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem