[#1] AHI 6.x na klasyka?
Hej,
ma ktoś namiar na pakiet AHI 6.x dla OS 3.1 na klasyka? Szukam, szukam i znaleźć nie mogę. Linki do archiwum ahi6usr.lha są martwe. Ta wersja w ogóle była dostępna publicznie?

Dzięki i pozdrawiam :).
[#2] Re: AHI 6.x na klasyka?

@tomekwojcik, post #1

[#3] Re: AHI 6.x na klasyka?

@madman15, post #2

Dzięki!

Kolejny raz dzisiaj zrobiłem z siebie kretyna ;). Temat do zamknięcia.
[#4] Re: AHI 6.x na klasyka?

@tomekwojcik, post #3

Nie polecam. Raz to to miałem i sprawiało mnóstwo problemów. Wersja 4.x hula bez marudzenia.
[#5] Re: AHI 6.x na klasyka?

@AceMan, post #4

No teraz też mam 4.x (chyba 4.18, ale nie dam sobie głowy uciąć). Problem w tym, że usbaudio.device z Poseidon'a wymaga 6.x, a chciałbym zobaczyć czy Amiga dogada z moim interfejsem audio na USB. Poza tym, AHI u mnie i tak leży odłogiem, bo jakby nie patrzeć 68030@25MHz za słabe jest na odtwarzanie MP3 :(.
[#6] Re: AHI 6.x na klasyka?

@tomekwojcik, post #5

A kto powiedział, że do MP3 potrzebne jest AHI?
[#7] Re: AHI 6.x na klasyka?

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #6

SongPlayer bez AHI nie odtwarzał. Z AHI odtwarza, ale jakość jest mizerna.

Poza tym, jako że zamierzam sprawdzić czy Amiga się dogada z kartą audio na USB to AHI 6 będzie mi potrzebne, bo tego wymaga sterownik urządzeń dźwiękowych w Poseidonie.
[#8] Re: AHI 6.x na klasyka?

@tomekwojcik, post #5

Testowałem to usbaudio.device na kontrolerze DENEB. Napiszę tylko że działa i to wszystko.
Jak dla mnie Paula brzmi o niebo lepiej.
[#9] Re: AHI 6.x na klasyka?

@tomekwojcik, post #7

Mi odtwarza bez AHI na Pauli w 14bit
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem