[#1] A1200 i Capitan dynamo
Czy ktoś odpalił grę Capitan Dynamo na A1200 wyposażonej w kick 3.0 lub 3.1 albo z użyciem ReloKick 1.3? Ja mam kolorowe pasy jak już ma zaczynać się rozgrywka. Na A500 i 600 działają te gry nawet na A600 z kickstartem 3.1. Jeśli ktoś odpalił niech pochwali się na jakim konfigu.
[#2] Re: A1200 i Capitan dynamo

@pong777, post #1

ja odpaliłem przed chwilą na mojej A1200, ale z dysku wersja Whdload :P
P.S. fajna muzyczka tam jest.
[#3] Re: A1200 i Capitan dynamo

@zmiennik, post #2

Chodzi mi o wersję dyskietkową.
[#4] Re: A1200 i Capitan dynamo

@pong777, post #3

no domyśliłem się, skoro wspominasz o kicku, ale nie mam teraz jak nagrać dyskietek...
[#5] Re: A1200 i Capitan dynamo

@pong777, post #1

Próbowałeś wyłączyć w bootmenu cache i przestawić chipset na original?
[#6] Re: A1200 i Capitan dynamo

@sanjyuubi, post #5

GFX chip oryginal , disable cache, rom 3.1, trzymam "2" aby odciąć Blizzarda podczas uruchamiania. Gra krzaczy się jak się już pokazuje plansza do grania i wtedy mrugające pasy i koniec. To nawet nie jest freeze to totalna destrukcja.

Ostatnia aktualizacja: 19.01.2015 22:16:21 przez pong777
[#7] Re: A1200 i Capitan dynamo

@pong777, post #6

probowales innej wersji gry ?
moze intro wywala sie na AGA?
sprawdzales z programem killaga, degrader lub fakemem ?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem