kategoria: Sprzęt
[#1] Regeneracja stacji do Amigi
Witam czy ktoś z forum podjął by się regeneracji stacji dysków Chinon FB-354 2szt do Amigi 500 oraz jednej stacji Chinon FZ-357 do A1200 oraz mam dwie stacje zewnętrzne 5.25 Golden Image z osobnym zasilaniem do przeglądu. Czy lepiej nie bawić się i zakupić nowe na allegro ?
[#2] Re: Regeneracja stacji do Amigi

@pomor, post #1

Nowe lub używane ale pctowe (i nowe dla ciebie) mogą wyjść dużo dużo taniej i większość działa równie dobrze, to jednak fajnie mieć oryginalne części w swojej amidze a nie jakieś przeszczepy Ja osobiście bym w swojej A500 nie przeżył samsunga 321B (czy jak on się tam nazywał) który w porównaniu do Chinona FB-354 pracuje strasznie cicho i brzmi jak emulator winuae. Chinon FB-354 to jest część Amigowego charakteru dla mnie
[#3] Re: Regeneracja stacji do Amigi

@pomor, post #1

[#4] Re: Regeneracja stacji do Amigi

@Dorian3d, post #3

ok dzięki za namiary napiszę
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem