[#1] szukam gry
Jakiś czas temu w aktualnościach było coś o jakiejś grze obrazkowo tekstowej, trzeba było rozwiązać jakąś zagadkę, chyba wcielało się w rolę detektywa. Pomoże ktoś znaleźć ? Nie pamiętam tytułu przeglądam aktualności wstecz ale bez powodzenia.
[#2] Re: szukam gry

@KrisbA, post #1

[#3] Re: szukam gry

@_arti, post #2

Nie. To nie to. To była gra tekstowa z obrazkami po angielsku. Wcielało się w rolę detektywa i było kilka alternatywnych rozwiązań zdajsie

Ostatnia aktualizacja: 09.02.2015 23:01:38 przez KrisbA
[#4] Re: szukam gry

@KrisbA, post #3

Chyba była zrobiona w formie komiksu albo jakoś tak i fabuła działa się w mieście
[#5] Re: szukam gry

@KrisbA, post #3

[#6] Re: szukam gry

@Hexmage960, post #5

Nie. to nie to
[#7] Re: szukam gry

@KrisbA, post #6

Sixth Sense Investigations?
[#8] Re: szukam gry

@Hexmage960, post #7

Też nie to
[#9] Re: szukam gry

@KrisbA, post #8

Była mowa o tej grze w aktualnościach na ppa. Przeglądam i szukam ale nie mogę tego znaleźć
[#10] Re: szukam gry

@KrisbA, post #1

Operation Stealth?

albo nasz rodzimy Teenagent?

Ostatnia aktualizacja: 10.02.2015 05:05:57 przez mastaszek
[#11] Re: szukam gry

@KrisbA, post #9

[#12] Re: szukam gry

@KrisbA, post #1

DangerMouse - Text Adventure demo
[#13] Re: szukam gry

@mailman, post #11

Rise of the Dragon - Strzał w dziesiątkę dzięki tego szukałem ale nie pamiętałem tytułu.
[#14] Re: szukam gry

@KrisbA, post #13

Wow, nigdy o tym nie słyszałem a wygląda ciekawie
[#15] Re: szukam gry

@Davka, post #14

Jest jeszcze drugi tytuł z tej serii i tych samych autorów. Hearts of China. Równie ciekawy
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem