[#1] GetIn
Wszystko było dobrze do tej pory, logowałem się bez najmniejszego problemu jeszcze tydzień temu (OWB) a tu dziś niemiła niespodzianka "Błąd 35: SSL - connect error" i ... klapa.
Zapytałem pani czy Oni coś tam grzebali ostatnio w systemie, ale udzieliła mi nieco wymijającej odpowiedzi, że system najlepiej się spisuje z FireFoxem i żebym sprawdził z innymi przeglądarkami. Dodała również uprzejmie, że problem zgłosi i... tyle.
Moje pytanie brzmi czy też tak macie, czy to tylko u mnie zabłąkanej owcy?
P.S.
Mam w systemie zamontowaną AmiSSL i teraz już nie pamiętam czy to jakaś zaszłość historyczna czy w związku z programem ją instalowałem - może to jej wina?

P.S. 2

Poprzednio musiałem tylko "udać", że loguje się z Safari i działało, teraz jednak ten trik nie wystarcza :(
[#2] Re: GetIn

@Zbysiuk, post #1

Jest jeszcze trik z "Ignoruj błędy SSL" w ustawieniach "Bezpieczeństwo", ale w przypadku logowania się do banku nie jestem do końca pewien czy bym go zastosował.
[#3] Re: GetIn

@recedent, post #2

Faktycznie ryzykowne - dzięki
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem