[#1] Błąd przy tworzeniu save dysku w Theme Park
Witam
Wczoraj nagrałem na dyskietki Theme Park i dzisiaj postanowiłem zagrać. Oczywiście pierwszym krokiem było utworzenie dysku save. Sformatowałem pod WB dyskietkę (format przebiegł bez problemów) a następnie w menu gry wybrałem create save disk. Amiga mieliła mieliła i na koniec wyskoczył komunikat:

ERROR: Format Failed!

No ok myślę może jednak dyskietka była walnięta, jednak kolejne dwie poprawnie sformatowane w WB dały ten sam efekt. Spróbowałem nawet nie formatować pod WB niestety efekt ten sam. Co może być przyczyną? Walnięta gra?
[#2] Re: Błąd przy tworzeniu save dysku w Theme Park

@Szynsz, post #1

save disk

-link juz nie dziala

Ostatnia aktualizacja: 21.02.2015 11:32:24 przez Norbert
[#3] Re: Błąd przy tworzeniu save dysku w Theme Park

@Norbert, post #2

O dzieki Tylko tam jest config ecs a nie aga, to nie ma znaczenia? I szybkie pytanie, co to znaczy jak ikona dyskietki w WB jest czarna?
[#4] Re: Błąd przy tworzeniu save dysku w Theme Park

@Norbert, post #2

Właśnie widzę :( A może ktoś dla mnie wykonać obraz dyskietki do save'ów do tej gry? I ponawiam pytanie, co oznacza jak ikona dyskietki w WB jest czarna?
[#5] Re: Błąd przy tworzeniu save dysku w Theme Park

@Szynsz, post #4

Oznacza to, ze ikona dysku jest w kolorze czarnym. Nic więcej
[#6] Re: Błąd przy tworzeniu save dysku w Theme Park

@Norbert, post #5

Ok dzięki myślałem że coś więcej.
[#7] Re: Błąd przy tworzeniu save dysku w Theme Park

@Szynsz, post #4

Przecież obraz dyskietki możesz sobie zrobić w WinUAE.
[#8] Re: Błąd przy tworzeniu save dysku w Theme Park

@sanjyuubi, post #7

Właśnie tak zrobiłem ale potrzebowałem zjeść śniadanie by do tego dojść. Swoja droga Theme Park pod WinUAE zrobił dyskietkę zapisu dopiero na jednym z obrazów gry, zaś sformatowany obraz pod WB (używam classicWB) nie poszedł. Tak czy inaczej mam dyskietkę zapisu :)

Ostatnia aktualizacja: 21.02.2015 13:24:22 przez Szynsz
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem