@Ferin, post #6
może bubki z jury
w końcu pójdą po rozum do głowy i zaczną oceniać jakość a nie kolesiowość
produkcji, jak to miało miejsce w przypadku Elude, kilkakrotnie.
szczęście w nieszczęściu, że to nie stało się w Polsce.
@AceMan, post #8
Czyli wszyscy uczestnicy party.No, no, wedle zasady nieważne kto i jak głosuje tylko kto liczy głosu, gdzie jak gdzie ale w Polsce to każdy powinien wiedzieć
Nie mam pojęcia do czego pijesz, rozwiń wypowiedź plz.A co tu rozwijać, wiesz lepiej niż ja, jakie produkcje zajmowały pierwsze miejsce gdy Elude zajmowało drugie...
???Chodzi mi o to że gdyby to stało się w Polsce to pewnie nie przeszło by to tak bez echa, ale że to Niemcy no to się rozumie oni są da best i pewnie to inni Polacy zajumali im to wszystko.
@kiero, post #10
Co jak co ale spiskowa teoria dziejów to jednak domena Polakow.O żesz ty, a ja myślałem że torpedowanie każdej teorii spiskowej to domena TVNu, najwidoczniej myliłem się
Na każdym party jest tak, że głosuje się na znajomych.Na prawdę jest tak, że scenowcom brakuje choć krzty przyzwoitości? Więc po co są te konkurencje, żeby stwierdzić kto ma więcej znajomych?
@smackme, post #12
w międzyczasie teorie z polski b zachowaj dla siebie
@PopoCop, post #13
@Ferin, post #11
@xeen, post #17
Dlaczego niektóre produkcje na A500 poszły w oldskoolu? Czy to jest decyzja autorów produkcji?
@simka113, post #24
@Ferin, post #6
Sushi Boyz bardzo fajne demko (przy okazji czy to jakieś nawiązanie do niesławnych służb bezpieczeństwa?).
Gratulacje za pierwsze miejsce, może bubki z jury w końcu pójdą po rozum do głowy i zaczną oceniać jakość a nie kolesiowość produkcji, jak to miało miejsce w przypadku Elude, kilkakrotnie.
Z tego co wiem Ghostown namawiało inne amigowe grupy aby pokonkurować w Amiga Demo, zamiast w oldschool gdzie jest mieszanka platformowa. Nie wszyscy się jak widać zgodzili :)