[#1] Pistolet świetlny - Atari?
Mam takie coś:

http://allegro.pl/pistolet-swietlny-do-atari-uszkodzony-i5469940603.html

Chciałem to sprzedać, ale ostatecznie zaciekawiłem się i zostawiłem sobie, żeby jakoś potestować. Aktualnie zachowuje się on tak, że na TV CRT zawsze "strzela" w jeden punkt - prawy górny róg ekranu, więc teraz już nie wiem czy on w ogóle jest do Atari... Zastawiam się też, czy czasem nie zadziała on z Amigą, więc też chciałbym Was o to zapytać, no i jeśli tak, to w jakich gierkach go testować?

Mam jeszcze jedną sprawę, do posiadaczy jakiegokolwiek starego Pegasusa - czy ta maszyna, odpalając się bez karta, pokazuje jakiś napis "insert coś tam" czy wali po ekranie kaszaną po prostu? Pytam, bo dostałem taką maszynkę, ale karta żadnego niet, a jak ją odpalam to mam na ekranie kaszanę, więc nie wiem czy jest sprawna. Nie chcę bezsensownie kupować jakiegoś karta bez pewności. BTW do Pegasusa mam znowuż karabin świetlny :-]

Z góry dzięki za wszelkie info.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem