[#1] Elboxowy ram do CDTV
Panie i panowie mam prośbę odnośnie tego rozszerzenia. Prosiłbym aby osoby które go posiadają podesłały mi jego wymiary (szerokość, długość).

Może coś fajnego urodzi się z tego szeroki uśmiech
[#2] Re: Elboxowy ram do CDTV

@spidi, post #1

4,2cm x 16cm

Ostatnia aktualizacja: 25.07.2015 15:56:01 przez km-l
[#3] Re: Elboxowy ram do CDTV

@spidi, post #1

Może coś fajnego urodzi się z tego szeroki uśmiech

Z całych sił trzymam kciuki! OK
Taka ciekawostka: dzisiaj poszła pewna za ponad 900zł.
link do aukcji Czyżby ludzie powoli, na nowo doceniali jej walory? :) Oby, bo to oznacza nowe zabawki Zdradzisz co masz w planie czy jeszcze za wcześnie?
[#4] Re: Elboxowy ram do CDTV

@zmiennik, post #3

Z zewnatrz CDTV nawet zadbana. ale zastanawiaja mnie trzy rzeczy.

1. Nigdzie na zdjeciach nie widac oryginalnej myszy
2. Jesli dobrze widze i jest tam taki interfejs joystickow wpinany pod port szeregowy, to "apage satanas". Mialem go i wawalilem w czorty.
3. Na co komu instrukcje do optimusa i licencja na W95?
[#5] Re: Elboxowy ram do CDTV

@Phibrizzo, post #4

Pewnie dlatego, że można pecetową mysz podłączyć skoro to sprzęt "firmowany" przez Optimusa. I pewnie Win95 na pokładzie ;)
Achhh, no tak, wszak to Commodore Atari CDTV - jakiś mutant
[#6] Re: Elboxowy ram do CDTV

@Phibrizzo, post #4

Z zewnatrz CDTV nawet zadbana

Wystarczy troche plakiem psiknac, dobre swiatlo i kazda tak wyglada.
[#7] Re: Elboxowy ram do CDTV

@spidi, post #1

Jesteś pewien, że chcesz robić wszystko od nowa?
[#8] Re: Elboxowy ram do CDTV

@sanjyuubi, post #7

Ale co konkretnie?
[#9] Re: Elboxowy ram do CDTV

@_Skiba, post #6

Ma przycisk reset, a to mimo legendarnej stabilności jest rzadkie :)
[#10] Re: Elboxowy ram do CDTV

@sanjyuubi, post #7

Pewnie, że nie chcę robić od nowa.
[#11] Re: Elboxowy ram do CDTV

@zmiennik, post #3

Ja tylko skomentuję, że moja pierwsza Amiga (CDTV) została kupiona przez mojego Ojca w 1993 roku za kwotę 6 950 000 starych złotych, czyli na dzisiejsze 695zł. Wszystko kupione oczywiście w sklepie (Hutrownia komputerów "DATEX" w Łodzi), nowe. W zestawie była jednostka centralna, stacja czarna 1011, klawiatura, mysz i dodatki - fabryczny zestaw. Do dzisiaj mam też świetnie zachowane - oryginalną gwarancję i dowód zakupu. Niestety roczna gwarancja przestała obowiązywać 04.05.1994r. Rety co ja teraz zrobię ?

Jak widać ceny używanych Amig zaczynają osiągać ceny nowych sprzed lat :) . I nie mówię tu o Amigach rozbudowanych, tylko standardach. Retro pełną parą :) .

Pozdrawiam,

Azz

Ostatnia aktualizacja: 29.07.2015 12:26:49 przez Azzorek
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem