[#1] ustawienie palety kolorów w user startup
Witam, pytanie pewnie trywialne. Na mojej A600 jest ustawiony pulpit Magic WB , ale przy każdym restarcie ikonki zmieniają kolorystykę na sraczkowatą do czasu uruchomienia prefs/palette... Zapisanie palety nic nie daje. W WB 3.1 na UAE podejrzałem linijkę w startup:

run >nil: C:MagicWB-Demon 4,123,123,123 5,175,175,175 6,170,144,124 7,255,169,151 8,0,0,255

Jak się domyślam jest to kolorystyka, ale ustawiona w liczbach 0-255. Jak to automatyczne ustawianie kolorów zrobić w systemie 2.x ?
[#2] Re: ustawienie palety kolorów w user startup

@xtro, post #1

Wyłącz na chwilę MagicWB-Demona i prefsach, w Palette, kolory zmień ręcznie. Jeżeli WB ma więcej niż 16 kolorów, to być może bedzie jeszcze potrzebny program do blokady palety.
[#3] Re: ustawienie palety kolorów w user startup

@Andrzej Drozd, post #2

Nie, ustawiłem tylko Hires 8 kol. jak to na A600 z fast. Zaraz popróbuję...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem