[#1] Co to jest?
Witam!
Ostatnio mam dostep do kosminczych ilosci elektroniki tj stare plyty główne, róznorodne karty, pamieci i takie tam. Wszystko przeznaczone jest oczywiscie na smietnik, wiec pogrzebałem sobie w kontenerze i znalazłęm takie cos.

Wie ktos moze co to jest?
[#2] Re: Co to jest?

@Geeman, post #1

Po wyszukaniu w necie nellcor n3000 wyskakuje jakaś aparatura medyczna :)
[#3] Re: Co to jest?

@Red, post #2

Hmm Aha!:) Moze komus na czesci sie przyda...
[#4] Re: Co to jest?

@Red, post #2

pulsoksymetr dokładnie siedzi, pije i chrupki
[#5] Re: Co to jest?

@snajper, post #4

Ktos ma pojecie co to wogóle jest?:)
[#6] Re: Co to jest?

@Geeman, post #5

Urządzenie do mierzenia procentowego wysycenia tlenem krwi (oxy), przy okazji zlicza fale tętna/minutę czyli puls. Stąd nazwa "pulsoxymetr".
Ta konkretna płyta główna jest od jakiegoś starego urządzenia czyli raczej do niczego nie przydatna.
[#7] Re: Co to jest?

@Geeman, post #1

wystaw na allegro w dziale Amiga i opisz jako "prototyp akceleratora do Amigi".
Sukces gwarantowany ;)
[#8] Re: Co to jest?

@charliefrown, post #7

Dopisek 'unikat', zresztą zgodny z prawdą, może zdziałać cuda.
[#9] Re: Co to jest?

@infboras, post #8

Jeszcze dopisz że leżał cały czas w pudełku i że to jest po wujku i że nie masz jak sprawdzić i że wygląda jak IGŁA NÓWKA i dodaj 500 wykrzykników, wybolduj i dodaj kolorki.
[#10] Re: Co to jest?

@Vato, post #9

No i że nie sprawdzane bo: nie mam zasilacza/pies zjadł kabel/zona nie zapłaciła rachunku za prąd.
[#11] Re: Co to jest?

@Vato, post #9

i że wujek jest z Niemiec siedzi, pije i chrupki
[#12] Re: Co to jest?

@charliefrown, post #7

I jeszcze że: nie zrobie zdjęć elektroniki bo już zapakowane i czeka na wysyłkę.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem