kategoria: A1200
[#1] Eksperymenty z ROMem.
Dobrywieczór.
Po skompilowaniu romu ze składników z bb1 do bb4 w AOS3.9 moja Amiga 1230 dostała takiego przyspieszenia, że zapomniałem o WinUAE, lecz minął już spory czas jak w niej ostatni raz grzebałem i najwyższy czas pobawić się we Frankensteina i tu prośba o podanie mi przepisu do najnowszych modułów. Poproszę o garść najnowszych. W szczególności poproszę o exec... i workb... library. Mogą być nawet z Cosmosu.
[#2] Re: Eksperymenty z ROMem.

@adamlnowak, post #1

polecam kupic sabie hsmathlibs pod swoj procek i te biblioteki wstawic do romu (2 do romu) a reszte na dysk.

a jakie masz bo rozwoj tych bibliotek jest bardzo powolny
[#3] Re: Eksperymenty z ROMem.

@HanSolo, post #2

"a jakie masz". A, no mam system 3.9 i bb1, bb2, bb3, bb4 i to co w nich zawarte. Reszta to tylko łaty StackAttack i inne jak CopyMem czy MuLibs. Z upgradów romu tylko to co w BBagach.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem