[#1] Jak zainstalować skauta kwatermastera?
Pytanie jak w temacie, próbowałem z wersją z ppa bo innej nie znalazłem, ma dyskietce jest instalator ale nie działa w żaden sposób na mojej A 1200 ktoś wie co zrobić?

Ostatnia aktualizacja: 09.01.2016 02:22:53 przez kataklysm
[#2] Re: Jak zainstalować skauta kwatermastera?

@kataklysm, post #1

Zacznijmy od tego, że w wersji, która jest na portalu nie ma narzędzia do zainstalowania gry na dysku twardym, więc nie rozumiem co masz na myśli pisząc "nie działa".

Przekopiuj zawartość wszystkich dysków do jednego katalogu, zrób przypisania i uruchom z ikonki.
[#3] Re: Jak zainstalować skauta kwatermastera?

@mailman, post #2

Dodałem wersję HD.
[#4] Re: Jak zainstalować skauta kwatermastera?

@mailman, post #3

Dzięki :)
[#5] Re: Jak zainstalować skauta kwatermastera?

@mailman, post #3

coś ta wersja chyba nie teges albo coś u mnie nie tak, bo nie wszystko mogę podnieść, np w sklepie nie mogę wziąć głowy, gry i niebieskiej farby...
chyba że nie można ich wziąć od razu, nie pamiętam już dokładnie
Miałem kiedyś oryginalną wersję tej gry (pudełkową). Szkoda że gdzieś przepadła.
[#6] Re: Jak zainstalować skauta kwatermastera?

@nostrum666, post #5

Jeszcze nie zdążyłem pograc ale może mylisz z wersją na PC a one się różniły jeśli dobrze pamiętam
[#7] Re: Jak zainstalować skauta kwatermastera?

@kataklysm, post #6

Może. Jeszcze program i zobaczę.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem