[#1]
Zły zwiazek amigi z Apollo
Witam dużo było taki tematów ale nie trafiłem na sensowna odpowiedz otóz jest taki problem
Moja amiga 1200 chodzi stabilnie tylko przy gołym W 3.1 , w miare stabilnie przy Better wb
Bardzo lubi zamarznać przy próbie odpalenia jakiegoś softu lub zmianie czegoś w prefs
Pracuje z apollo 1240 . Myśle ze w nim jest problem , kondersatory w płycie amigi nowe
apollo od nowości wyglada na *nieruszane* mach sztywno siedzi w obudowie jak i drugi układ
robiłem test na pamieć chip i fast niby dobrze . instalacja remapollo wiele nie pomaga.
W tym apollo wystepuje np zimne luty i czy naprade żeby można było spokojnie użytkować
ją , trzeba mach na apollo na stałe lutować ? dosyć droga zabawa.
Dodam że sytuacja z zwiechem identyczna z wieloma systemami jak nawet partycjami
na karcie CF SANDISK . Próbowałem pracy z Fast ata 4 ale wiechy jeszcze wieksze.
Zasilacz od PC , napiecia ok , lubi dostac reset przy próbie właczenia czego kolwiek
partycja z max trasfer ustawiana.

port od turbo na płycie czyszczony a dryciki od strony apollo wygladaja wporządku. Może jakiś timing fix? rev 1.d3 Prosze o wyrozumiałe odpowiedzi ...