[#1] odtwarzanie ,, avi ,,
Cześć, przegrałem z płyty OS 3,9 katalog Videos z filmami i chciałbym je obejrzec , ale nie mogę ich uruchomic , MultVievem, Viewtekiem,DOpusv4.Wiem ze kiedyś to oglądałem , tylko nie pamiętam czym ( byc moze mam złe ustawienia )prosze o pomoc.Mój kofig. OS3.9, Apollo 1240/40 32Mb scanduobler i monitor 17 z pieca Pozdrawiam Leszeksas
[#2] Re: odtwarzanie ,, avi ,,

@Leszeksas, post #1

[#3] Re: odtwarzanie ,, avi ,,

@Leszeksas, post #1

os3.9= sys:utilities/action

[#4] Re: odtwarzanie ,, avi ,,

@11MASTEr, post #3

ok, dzięki wyjołem sobie tę ikonkę do AmiDock-a teraz mam pytanko skąd mozna sciągnąc więcej filmików AVI ( oczywiscie legalnie) Pozdrawiam Leszeksas
[#5] Re: odtwarzanie ,, avi ,,

@Leszeksas, post #4

Pamietaj, ze AVI to tylko container. Video w plikach AVI moze byc kodowane na rozne sposoby przy pomocy roznych kodekow, ktore musisz posiadac w systemie zeby dany plik odtworzyc... Podobnie jest zreszta z plikami MOV, ktore tez podobno OS 3.9 odtwarza (niestety nie mam dosc mocnego sprzetu zeby to sprawdzic).

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem