[#1] Pytanie do forumowiczów.
Chciałbym rozesłać wici wśród osób które mieszkają w niewielkiej odległości od Krakowa lub są z mojej okolicy. Pytanie moje brzmi; czy wśród Was byłyby chętne osoby (jeszcze nie mam terminu), które przyjechałyby ze swoim sprzętem, (konsole, komputery retro) na parę godzin by w atmosferze biblioteki publicznej w mojej miejscowości pokazać działający sprzęt? Proszę to traktować jako luźną propozycje, chciałbym się na razie zorientować co do potrzebnego miejsca na taką wystawę.
[#2] Re: Pytanie do forumowiczów.

@Stoopi, post #1

Tak jak kiedyś rozmawialiśmy. Mogę zabrać coś z szafy i przyjechać.
[#3] Re: Pytanie do forumowiczów.

@Stoopi, post #1

ja tez o ile sytuacja w domu pozwoli :)
[#4] Re: Pytanie do forumowiczów.

@Stoopi, post #1

Również mogę jakieś "wynalazki" zabrać, lecz ważny dla mnie jest termin i czas trwania.
[#5] Re: Pytanie do forumowiczów.

@Stoopi, post #1

cos tam mam
cos tam moge
jak termin ok to moge byc
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem