kategoria: Szukam gry
[#1] AmigaDoom
Hej,
czytając to FAQ zobaczyłem, że istniało kiedyś coś co nazywało się nie ADoom a AmigaDoom. Istnienie tego portu potwierdza również wzmianka o nim na wiki Doom'a. Ma może ktoś pliki tej gry? Interesuje mnie ona, bo według opisu do którego link zamieściłem wyżej wspierała ona sterownik AHI - a tego potrzeba mi do "szczęścia" jeśli chodz o wyjście dźwięku na amithlonie(nie chce bawić się w kopiowanie pauli do AHI..)
Z góry dzięki!
EDIT: Hall of Light nie mówi zbyt wiele.

Ostatnia aktualizacja: 12.07.2016 21:26:15 przez redsPL
[#2] Re: AmigaDoom

@redsPL, post #1

.

Ostatnia aktualizacja: 12.07.2016 21:30:15 przez mailman
[#3] Re: AmigaDoom

@mailman, post #2

III tak proszę państwa, mamy 404!
EDIT: Właśnie sprawdziłem, archive.org wyjątkowo nie pomoże w tym przypadku.

Ostatnia aktualizacja: 12.07.2016 21:31:43 przez redsPL
[#4] Re: AmigaDoom

@redsPL, post #3

Na którymś ACS to na pewno było.
[#5] Re: AmigaDoom

@redsPL, post #3

Tu
[#6] Re: AmigaDoom

@cholok, post #5

Ok, dzięki bardzo - link działa, grę pobrałem. Jedyny minus jest taki.. że sama gra się gryzie właśnie z AHI.. Chyba zostane przy ADoom ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem