[#1] Prośba
Czy ma ktoś może możliwość nagrania dyskietek:
-Workbench 1.3
-Kajko i Kokosz - dyskietka KK2
Niestety moje nawaliły, a nie mam możliwości żeby nagrać sobie z ADFu. Gdybym dawno temu, gdy byłem młodszy (i głupszy) nie zapomniał zrobić kopii zapasowych to bym teraz nie musiał żebrać o to na forum
[#2] Re: Prośba

@PW, post #1

Workbencha moge Ci podeslac, daj adres na maila, po weekendzie skocze na poczte i Ci to wysle. Kajko i Kokosza nie mam i nie bardzo mam jak zgrac teraz.

[#3] Re: Prośba

@Cichy, post #2

Ja znam stronę gdzie można sciągnąć Kicky,WB-eki itp. OK

[#4] Re: Prośba

@PW, post #1

Kajko i Kokosza możesz znaleźć tutaj: http://www.ppa.pl/rodzynki/kajko_i_kokosz.php
[#5] Re: Prośba

@Dawi, post #4

Sprobuje to zgrac przez kabel, moze sie uda...

[#6] Re: Prośba

@Cichy, post #2

czy to aby nie piractwo ;)

[#7] Re: Prośba

@QkiZ, post #6

hmmm...niby gosciu ma A500 do ktorej 'firmowo' dodawany byl Work 1.3 i Extras 1.3, wiec naleza mu sie te dyskietki...A "kajko..." jest w 'Rodzynkach' czyli udostepniony przez wydawce. Chyba nie ma w tym piractwa.

...Oby

[#8] Re: Prośba

@QkiZ, post #6

Wyrzuty sumienia by mnie zabiły, gdybym próbował okraść Commodore ;)
I przy okazji wielkie dzięki dla Cichego, który zadeklarował pomoc.

[#9] Re: Prośba

@QkiZ, post #6

Coś m się wydaje, ze gdyby ten cały proceder miał coś wspólnego z piractwem, to ten wątek już dawno zostałby zamknięty albo w ogóle by nie istniał, ale zawsze mogę się mylić...

[#10] Re: Prośba

@Dawi, post #9

Aby rozwiać wszelkie wątpliwości:
http://www.ppa.pl/faq/index.php?akcja=odpowiedz&artid=185#185
[#11] Re: Prośba

@QkiZ, post #6

Qkiz- [i]czy to aby nie piractwo

Przestań pieprzyć, sam masz os 3.9 kopie na winuae,
zresztą chyba cały twój soft to kopie, moje też tylko scene explore 2 mam orginał--he he he
[#12] Re: Prośba

@Wrona760, post #11

Wronek za dużo wiesz, będę musiał Cię sprzątnąć ;)

[#13] Re: Prośba

@QkiZ, post #12

W dzisiejszych czasach ciężko jest kupić orginał na Amige, lepiej pobrać z netu za darmo, jestem powien że każdy tak robi
[#14] Re: Prośba

@Wrona760, post #13

To, że Ty tak robisz nie znaczy, że każdy tak robi.
Wiele osób kupuje oryginały nawet w zagranicznych sklepach, sprowadzając je i płacąc sporo za sam program i wysyłkę, rejestrują też programy shareware.
Nic nie usprawiedliwia złodziejstwa jakim jest nielegalne ściąganie oprogrmowania, ale nie ma co po raz kolejny zaczynać długiego wątku o piractwie.

Ostatnia modyfikacja: 06.02.07 13:14
[#15] Re: Prośba

@amigafan, post #14

Też kupuje orginały na Amige jak i na Pc. Zaczołem od jakiegoś roku, wcześniej same kopie

[#16] Re: Prośba

@amigafan, post #14

Nic poza jednym: Chęć wypróbowania pełnej wersji przed zakupem. Nie każdego stać na zakup CADa za kilka(naście) tysięcy tylko po to, by się przekonać, że trzeba kupić za tyle samo inny, bo ten się nie bardzo nadaje do tego konkretnego zastosowania...

Tak jak z muzyką. Mam w kolekcji wiele oryginałów, staram się je kupować, jednak nie ukrywam, że wszystko co mam słyszałem wcześniej z MP3.

Niestety, jest bardzo wiele reklamowanych dobrymi recenzjami gniotów... ;/

------

Oczywiście miała to być odpowiedź na posta 13, nie 14. ;)

Ostatnia modyfikacja: 07.02.07 00:49
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem