[#1] Nagrywanie na PC płyt dla Amigi
Witam!
Mam pytanie: Jeżeli pościągam sobie gry z waszego portalu to czy lepiej zaopatrzyc sie w kabel Amiga- PC i przesłac nim dane do amigi i tam rozpakować, czy można nagrać kompakt na pc tak żeby widziała go amiga. wiem, że to mozliwe, bo kiedys o tym czytałem, tyle tylko, ze MA z tym artkiem mi się zapodział. Czy jak bedę miał ten kabel to mogę przesłac dane z amigi i nagrac je na nagrywarce na PC bez zadnych emulatorów itp.
Pozdrawiam
[#2] Re: Nagrywanie na PC płyt dla Amigi

@ender, post #1

Najlepiej będzie jak kupisz sieciówkę i wtedy z Amigi ściągniesz co tylko zechcesz. Płyty wypalasz normalnie na standardowych ustaiweniach jakiegokolwiek programu, nagrywałem różnymi i nie było żadnych problemów.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem