[#1] ciekawość.
ciekawość. Żyjecie w świecie napędzanym Waszymi własnymi zwierzęcymi popędami, będąc niewolnikami iluzji generowanych przez własne mózgi. Co ja oczywiście spostrzegłem już dawno, ale teraz macie dowoda, że jak zwykle miałem rację.

w tym wszystkim smutne tylko jest, że moja miłość do pani dentystki również nie zalicza sę do podstawowych potrzeb. buuu!
[#2] Re: ciekawość.

@snajper, post #1

w tym wszystkim smutne tylko jest, że moja miłość do pani dentystki również nie zalicza sę do podstawowych potrzeb.

A moim zdaniem właśnie jest i zalicza się do trzeciej grupy potrzeb, czyli relacji. Wiesz, stabilność, dzieci, miłość do grobowej deski itp. Zaproś panią stomatolog na spacer, powiedz otwarcie, że na jej widok jesteś "on fire", życie jest za krótkie żeby nie robić takich rzeczy. Powodzenia szeroki uśmiech
[#3] Re: ciekawość.

@uroboric_tom, post #2

dzięki za podtrzymanie w nadziei. :)
tak od dłuższego czasu myślę, że trzeba będzie coś z tym wykombinować. TYlko póki co nie mam nawet okazji jej widywać, no chyba że bym sobie poszedł pod jakimś pretekstem przed planowanym terminem (do którego jeszcze dwa miesiące z hakiem). A na fejsie jej nie ma (chyba), ale to nawet lepiej. Zresztą fejzbuki są dla gimbusów, nołlajfów i ogólnie dla ludzi niepoważnych (no... z wyłączeniem recedent-mana, Krashana, Koyota, artiego i mnie oczywiście).
btw wszystkiego dobrego w 2020 życzę OK

Ostatnia aktualizacja: 31.12.2019 23:08:07 przez snajper
[#4] Re: ciekawość.

@snajper, post #1

Nie trawię tego gościa ani jego teorii.
[#5] Re: ciekawość.

@ZbyniuR, post #4

ja dopiero niedawno na ten kanał trafiłem. Na pewno dość irytujący jest sposób "czytania z kartki" bez choćby późniejszej próby sprowadzenia tego do przyjemniejszej postaci.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem