[#1] szczoteczki do zębów soniczne
ma ktoś taką? Bo mi, zgodnie z planem, przyniósł w prezencie św. Mikołaj. Tyle że zamiast zrobić mi śnieżnobiałe ząbki szczoteczka została użyta 2 razy i stoi sobie na półce. Czy to tylko mój model jest jakiś p*&#nięty, czy może to normalne, że to wujostwo tak cholernie łaskocze we wszystko, czego dotknie, poza zębami? :/ Wargi, język, dziąsła... Normalnie nie da się tego używać.
(jak nie wiecie, jak to jest być łaskotanym w dziąsła, to kupcie sobie Philips Sonicare 6100 ProtectiveClean i już będziecie wiedzieć).
[#2] Re: szczoteczki do zębów soniczne

@snajper, post #1

Jak użyłeś 2 razy to co się dziwisz ze nie ma efektu ?
[#3] Re: szczoteczki do zębów soniczne

@mikecios, post #2

no ale problem w tym, że dziś chciałem użyć po raz kolejny i dupa, bo normalnie nie da się wytrzymać tego łaskotania. O to mnie się rozchodzi.
[#4] Re: szczoteczki do zębów soniczne

@snajper, post #3

Jak to u mnie przy różnego typu problemach mówią, nie myśl o tym.

Ostatnia aktualizacja: 03.01.2020 10:41:57 przez mikecios
[#5] Re: szczoteczki do zębów soniczne

@mikecios, post #4

Philips? faktycznie - na poczatku nie do zniesienia - mogłem tylko myć na ustawieniu "Polish" potem sie troche przyzwyczaiłem.
[#6] Re: szczoteczki do zębów soniczne

@Kwiatki, post #5

dzięki, to jest konkret.
[#7] Re: szczoteczki do zębów soniczne

@snajper, post #3

Jakoś musisz wytrzymać. Zaciśnij zęby i pomyśl o pani stomatolog.
[#8] Re: szczoteczki do zębów soniczne

@recedent, post #7

o, dobry plan. Zamknę oczy i będę sobie wyobrażał, że to pani dentystka łaskocze mi dziąsła wub
[#9] Re: szczoteczki do zębów soniczne

@snajper, post #8

Mozesz tez z premedytacja uszkodzic sobie sonic tankiem zeby.... I udac sie do ukochanej dentystki
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem