[#1] Zasilanie AT w slotach Zorro
Jak widać an TYM zdjęciu :

http://www.amiga-hardware.com/download_photos/micronikz3i_1_big.jpg

Konkretnie patrząc na zasilanie widać trzy punkty lutownicze . dwa po prawej jeden po lewej . Mam pytanie jeśli wlutuję tam odpowiednie piny to będę mógł wpiąć zwykłe zasilanie AT??

Benedykt

[#2] Re: Zasilanie AT w slotach Zorro

@Benedykt Dziubałtowski, post #1

Nie jestem pewien na 100% lecz wydaje mi sie ze NIE.
Prosciej spytac kogos z dzialajacymi slotami, niech pomierzy napiecia - potem dorobic miedzymordzie at<->Twoje sloty i git.

[#3] Re: Zasilanie AT w slotach Zorro

Benedykt Dziubałtowski napisał(a):

> Konkretnie patrząc na zasilanie widać trzy punkty lutownicze .
> dwa po prawej jeden po lewej . Mam pytanie jeśli wlutuję tam
> odpowiednie piny to będę mógł wpiąć zwykłe zasilanie AT??

Po co się tak męczyć. Na środku masz złącze do podłączenia zasilacza AT, wiec o co ci chodzi?
[#4] Re: Zasilanie AT w slotach Zorro

@kmilota, post #3

Przypatrz się dobrze . TO nie jest zasilanie AT tylko jakiś miktonikowy patent .

Benedykt

[#5] Re: Zasilanie AT w slotach Zorro

@Benedykt Dziubałtowski, post #4

Jesteś pewien? A co jest napisane w instrukcji? Porównaj wtyczkę z zasilacza AT.
[#6] Re: Zasilanie AT w slotach Zorro

@kmilota, post #5

Gdybym wlutował te 3 piny o które pytałem wtedy ilość pinów zgadzała by się z AT . Właśnie dlatego zapytałem na forum . Czy jeśli wlutuje te 3 pint to będę mógł skorzystać z wtyczki AT ? Ilość pinów to jedno zgodność napięć to dwa

Benedykt

[#7] Re: Zasilanie AT w slotach Zorro

jak mialem te sloty to musialem przezabiac wtyczki i pozamieniac kable gdyz ma inny uklad zasilania.

[#8] Re: Zasilanie AT w slotach Zorro

@Denver, post #7

No i wszystko jasne.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem