[#1] Głosowanie
[#2] Re: Głosowanie

@Hugen, post #1

Gdyby mnie to obchodzilo, bym moze zaglosowal, ale od wielu lat, to co robi firma z Amiga w nazwie -ma u mnie status co najwyzej ciekawostki.

[#3] Re: Głosowanie

@Hugen, post #1

Nie chce mi sie. Pakuje sie na Woodstock. A to latarke, a to tani parasol, nici, igle, papier toaletowy...Wszystko sie moze przydac. Ktoby tam sie przjmowal jakas podrabiana firma ktora udaje firme AMIGA?
[#4] Re: Głosowanie

@Andrzej Drozd, post #3

A bierzesz skarpetki AMIGA?

[#5] Re: Głosowanie

@x3nU, post #4

Mogliby robić prezerwatywy Amiga... :) Takie to bym kupował garściami...w końcu każdy chciałby ochronić przyrodzenie jakąś dobrą *przyjaciółką* prawda? :P
[#6] Re: Głosowanie

@x3nU, post #4

Chodze tylko w ciemnych. Czerwono-biale kategorycznie odpadaja :P
[#7] Re: Głosowanie

@Andrzej Drozd, post #6

Nie lubisz biało-czerwonych pasów bije, boksuje ???

[#8] Re: Głosowanie

@Andrzej Drozd, post #6

No i? W sumie jest żałoba po amidze, więc te skarpetki są chyba czarne.

[#9] Re: Głosowanie

@Pero, post #7

Pasow nie, ale kratke tak.
Tylko kto to widzial nosic czerwono-biale skarpetki?
Zupelny brak gustu. Gacie to tez bylaby jakas porazka. Natomist jakis T-Shirt z boingbalem, to czemu nie? :)
[#10] Re: Głosowanie

@x3nU, post #8

Jaka żałoba po Amidze? Moja działa.
[#11] Re: Głosowanie

@kmilota, post #10

Mam na myśli firmę :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem