Witam.
Jako że ostatnimi czasy zająłem się na poważnie instalacją systemu na Ami mam pytanko. Zacząłem dobajerzać WB no i przyszła pora na Newicons. Ze skryptu w ogóle nie mogę tego zainstalować. Wywala błąd o braku pliku lub katalogu. Po instalacji "ręcznej" odpalam NewIconsPrefs i wydziera się że nie ma ClassAct. No to zainstalowałem CA pod MUI. Raz że NIPrefs dalej krzyczy że CA nie jest zainstalowane, to jeszcze przy odpalaniu wywala mi okno konfiguracji od ClassAct. Teraz tak - jak mam zlikwidować to okno od ClassAct (w razie czego wyślę screena jakby nie było wiadomo o jakie okno chodzi) i jak co zaczarować żeby NewIconsPrefs odpalić?? Na razie buduję sobie konfig na piecu pod winUAE bo Amiga się dopiero "buduje". Chcę to zdziałać pod emulcem a potem przegrać całe DH0: na dysk Ami, ale cały czas napotykam na jakieś błędy. Jak uda mi się znaleźć na aminecie to co chcę to z reguły skrypt instalujący wywala błędy - a to Installer nie może skompilowac skryptu, a to błąd w linii takiej a takiej, a to brak jakiegoś pliku. Co może być przyczyną?? Stara wersja Installera??
Pozdrawiam.