[#1] PCMCIA w towerach
Czołem.

Jak sobie poradziliście z tym tematem?
Kątówka nie rozwiazuje problemu - chcę mieć obudowę zamkniętą.
Czy da się to zrealizować na kablu - przedłużaczem?

Pozdrawiam!

[#2] Re: PCMCIA w towerach

@Rembrand, post #1

LeszekSas to wykonał bardzo ładnie nawet wysłał opis do PPA ale jakoś nie ukazało sić on jest tam kilka zdjćć przerobił panel od pieca i pcmia na kabelkach obok stacji dysków zamontował
[#3] Re: PCMCIA w towerach

@Dziadziomiecio, post #2

Nie otrzymaliśmy takiego artykułu. Niech wyśle jeszcze raz.

[#4] Re: PCMCIA w towerach

@Dziadziomiecio, post #2

Chętnie bym zobaczył jak to rozwiązał kolega!
Przysłać, przysłać.. OK

[#5] Re: PCMCIA w towerach

@mailman, post #3

Niech wyśle jeszcze raz.

Ja ze swojej strony dodam, ze z Interii, moge do Ciebie wyslac cokolowiek tylko na poczte ktora masz na WP. Gdy wysylam na inne, to mam zwroty.
[#6] Re: PCMCIA w towerach

@Dziadziomiecio, post #2

Teraz doszło, ale ludzie. Mail ma 34 MB! Nadesłane jest w tym 7 zdjęć. Czy tego nie można było przed wysyłką jakoś zmniejszyć?

Tak czy owak, niebawem będzie zamieszczone ;)

[#7] Re: PCMCIA w towerach

@mailman, post #6

zamieszczaj zamieszczaj :)

[#8] Re: PCMCIA w towerach

@Rembrand, post #7

Witam, myślę sobie ze parę osób skorzysta z tego opisu, dlatego ze można to zrobić samemu nawet lutownicą transf. -tylko trzeba trochę cierpliwości . A zdjęcia faktycznie mogłem przekonwertować na mniejszą wielkosc . ale to wszystko puściłem z PC bo Amiga jest uszkodzona ( padł zasilacz) . Pozdrawiam Leszeksas - czekam na pytania w związku z tą kątówką inaczej
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem